Levertijd en verzendkosten

Bestellingen voor het versturen van bloemen als geschenk geplaatst voor 13.00 uur van maandag tot en met vrijdag en voor 12.00 uur op zaterdag kunnen door heel het land afgeleverd worden op dezelfde dag.
Villa Blossom kan levering op zon- en feestdagen niet garanderen. Villa Blossom staat het vrij bloemen besteld voor levering op een zon- of feestdag af te leveren op de dag daarvoor of de eerstvolgende werkdag daarna.
De tijd van aflevering kan variëren aangezien Villa Blossom verschillende afspraken heeft met de bezorgers. Leveringen van de plaatselijke bloemist vinden gewoonlijk plaats tussen 10.00 uur en 18.00 uur op doordeweekse dagen en tussen 10.00 en 17.00 op zaterdagen. Villa Blossom kan geen exact afleveringstijdstip garanderen.
Bestellingen voor rouw- en bruidswerk dienen minstens 1 werkdag vooraf geplaatst te worden om een correcte aflevering te kunnen garanderen.

Overmacht

Indien door overmacht levering niet plaats kan vinden zal Villa Blossom schriftelijk of telefonisch contact opnemen met de klant, Villa Blossom vrijwaart zich van elke vorm van schadeloosstelling. Onder overmacht wordt o.a. verstaan extreme weersomstandigheden, maatregelen van overheidswege betreffende bereikbaarheid van ontvanger, storing op internet (-servers), telefoonverbindingen. De klant mag in dit geval bepalen de bestelling te annuleren of op ander tijdstip te laten leveren.

Bezorgkosten

Binnen Nederland € 7,95

cronjob